Naslovnica PARKETAR - PARKETARSKI RADOVI

 

U NOVU GODINU S NOVIM IZAZOVIMA
Pred nama je 2015. godina. Uzbudljiva godina u kojoj iznova pomičemo ljestvicu kvalitete. Uvodeći inovacije u parketarskom poslu spremni smo vam ponuditi paletu najnovijih proizvoda i usluga, od izbora materijala do završne obrade. Izvrsna suradnja s našim probranim partnerima, proizvođačima, distributerima.. koji jamče vrsnu kvalitetu,omogućili su nam da vam i ove godine sa zadovoljstvom predložimo još naprednija i bolja rješenja za vaše drvene podove ( Parket ).

SAMO NAJBOLJE ZA PARKET U VAŠEM DOMU
Široki je spektar radova kojima na bolje oblikujemo vaš dom.
Ugradnja, renoviranje ili održavanje parketa. Za svaku od tih faza nudimo potpuno sve što je dostupno na tržištu kako bi na najbolji način izveli posao na vaše zadovoljstvo. Naša poslovna politika temelji se na kompatibilnim proizvodima prilagođenim svakoj želji i ukusu koje naši iskusni majstori-parketari besprijekorno provode u stvarnost.

PRAĆENJE TRENDOVA I BRIGA O ZDRAVLJU KORISNIKA
Svjesni smo da kvalitete na kojoj počiva naš rad nema bez stalnog praćenja trendova u drvnoj industriji. Bitno je zato naglasiti da se u posljednje tri godine opaža stalni rast primjene proizvoda koji naglašavaju prirodnu toplinu i strukturu drva, prilagođenu individualnom uređenju interijera, za što je najbolji primjer sve veći omjer korištenja transparentnih ulja ili ulja za parket u bojama. Još prije desetak godina u našem se radu 99% završnih obrada temeljilo na korištenju poliuretanskog sjajnog otapalnog laka ( tzv. Chromoden). Svijest o ekološkoj primjeni i očuvanju zdravog okoliša i boravišta danas je dovela do preokreta na tržištu, te je prošle godine udio korištenja poliuretanskog laka bio ispod 5% pri završnoj obradi, najčešće se koristeći za prostore u kojima se ne stanuje,odnosno duže boravi.

NAŠI PARKETARI-NAŠA SNAGA
Tim parketara čine majstori koji su spremni učiti i usvajati svaku novu tehnologiju proizvodnje i postavljanja, s naglaskom na kreativno razvijanje i idejno nadograđivanje želja svakog klijenta, bez obzira na opseg posla. Na taj način u najboljem smislu u djelu potvrđuju našu maksimu - Niti jedan posao nije nam nemoguć ili premalen.
Sjedište nam je u Zagrebu i primarno smo bazirani na izvođenje parketarskih radova u Zagrebu i njegovoj okolici, ali smo spremni i na svaki novi izazov diljem Hrvatske.
Uz kvalitetnu ugradnju i izvedbu nudimo i dodatnu vrijednost našeg proizvoda i rada, osiguravajući klijentu garanciju na obavljene parketarske poslove u trajanju od 2 do 10 godina
Naše iskustvo i spremnost na izazove,visoko kvalitetni materijali renomiranih proizvođača i vrhunska opremljenost profesionalnim parketarskim alatima naša su garancija vašeg zadovoljstva te nam omogućuju odgovorno izvođenje i najzahtjevnijih radova koje detaljno opisujemo na ovim stranicama.
( Tekst © MB )

 

 

pošaljite nam mail cjenik usluga

 

 

 

Materijali za parket

Briga za zdravlje i okoliš

Postepeno se zamjenjuju kemijski proizvodi materijalima nove generacije uz nizak utjecaj na okoliš i zdravlje korisnika , ostavljajući prostor za razmišljanje o odabiru adekvatnog materijala prema tim kriterijima

saznaj više

Omnis Color - partner

Omnis color web

parketarski-radovi.com © 2014