A2i projekt d.o.o. - PARKETAR

Kada smo 1999 godine odlučili stečeno znanje i iskustvo pretvoriti u vlastiti web projekt parketar ski-radovi misao kojom smo se vodili bila je jednostavna. Za najpovoljniju cijenu ponuditi najbolju uslugu i kvalitetu. Poslovni odnos u kojem su obje strane na dobitku, priznajemo,vrlo je izazovan i traži naš maksimalan angažman. No, cijeneći naše znanje i spremnost na nove izazove, odlučili smo ustrajati u traženju najboljeg rješenja za naše klijente.

Danas, 15 godina od te odluke, s ponosom možemo reći da smo odabrali pravi put, koji prepoznaju i naši klijenti. Pred vama je naša do sada najopsežnija stranica na kojoj ćete pronaći sve važne odgovore na pitanja koja si postavlja svatko tko kreće u priču o parketima i podovima.

PARKETAR
BRUŠENJE PARKETA, PARKETAR
  • Pružamo vam potpunu sliku našeg načina rada.
  • Približiti ćemo vam parketarstvo jezikom „običnog“ čovjeka.
  • Pojasniti razlike u materijalima i izvedbi pri obradi i postavljanju,olakšavajući pritom i vaš izbor.
  • Istaknuti karakteristike i široku paletu primjene naših vrhunskih strojeva i alata za obradu i postavljanje parketa.
  • Na našim stranicama dobiti ćete sve informacije potrebne za pravu odluku.

 

Prije svega, važno je naglasiti osnove koje čine jezgru našeg poslovanja.

PARKETARSKI RADOVI su web stranice tvrtke A2i projekt d.o.o. koja se bavi postavljanjem i ugradnjom gotovo svih podnih obloga koje današnja proizvodnja poznaje. Kad kažemo gotovo sve,mislimo na parket, laminat, decking,pluto, kožu, pvc, linoleum, tapison… Osobiti izazov predstavlja nam izrada i popravak mozaik parketa koje obrađujemo na tradicionalan način

Naše znanje i iskustvo jamči primjenu najboljeg parketarskog materijala u vašim unutarnjim i vanjskim prostorima, od njegovog postavljanja i oblikovanja na željenoj podlozi, pa do održavanja u besprijekornom stanju.

Tim parketara čine majstori koji su spremni učiti i usvajati svaku novu tehnologiju proizvodnje i postavljanja, s naglaskom na kreativno razvijanje i idejno nadograđivanje želja svakog klijenta, bez obzira na opseg posla. Na taj način u najboljem smislu u djelu potvrđuju našu maksimu - Niti jedan posao nije nam nemoguć ili premalen.

Sjedište nam je u Zagrebu i primarno smo bazirani na izvođenje parketarskih radova u Zagrebu i njegovoj okolici, ali smo spremni i na svaki novi izazov diljem Hrvatske.

Uz kvalitetnu ugradnju i izvedbu nudimo i dodatnu vrijednost našeg proizvoda i rada, osiguravajući klijentu garanciju na obavljene parketarske poslove u trajanju od 2 do 10 godina

Naše iskustvo i spremnost na izazove,visoko kvalitetni materijali renomiranih proizvođača i vrhunska opremljenost profesionalnim parketarskim alatima naša su garancija vašeg zadovoljstva te nam omogućuju odgovorno izvođenje i najzahtjevnijih radova koje detaljno opisujemo na ovim stranicama.

Uz ulaganje u strojeve i alate, kontinuirano pratimo i novitete na tržištu ostalih proizvoda bitnih u svakodnevnom parketarskom poslu. Prije svega tu mislimo na raznovrsna ljepila, ulja i lakove za parket čijom kvalitetnom primjenom i kod tradicionalnih i kod modernih materijala naš rad dobiva dimenziju više,unoseći u vaš dom notu elegancije i ekskluziviteta.

Ukupnom dojmu svakako pridonose i moderne tehnike . Četkanje parketa, bajcanje, uljenje parketa transparentnim ili uljanima bojama  U nastavku ćemo vam približiti one najvažnije tehnike