A2i projekt d.o.o. – PARKETAR

Parketarski radovi

Ovo je web stranica tvrtke A2i projekt d.o.o. koja se bavi postavljanjem i ugradnjom gotovo svih podnih obloga koje današnje uređenje interijera poznaje. Kada smo sada već davne 1999. godine odlučili stečeno znanje i iskustvo pretvoriti u tvrtku i vlastiti web projekt, misao kojom smo se vodili bila je jednostavna – po najpovoljnijoj cijeni ponuditi najbolju uslugu i kvalitetu. Poslovni odnos u kojem su obje strane na dobitku, i znamo iz iskustva, vrlo je izazovan i traži naš maksimalan angažman. No, cijeneći naše znanje i spremnost na nove izazove, odlučili smo ustrajati u traženju najboljeg rješenja za naše klijente.

Danas, 20 godina od te odluke, s ponosom možemo reći da smo odabrali pravi put, koji prepoznaju i naši klijenti. Pred vama je naša do sada najopsežnija stranica na kojoj ćete pronaći sve važne odgovore na pitanja koja si postavlja svatko kome su potrebni parketarski radovi.

Ciljevi ove web stranice su sljedeći:

  • Pružiti potpunu sliku našeg načina rada i sve informacije potrebne za pravu odluku
  • Prikazati parketarstvo jezikom naših klijenata
  • Objasniti razlike u materijalima i izvedbi pri obradi i postavljanju, pritom olakšavajući vaš izbor
  • Istaknuti karakteristike i široku paletu primjene naših vrhunskih strojeva i alata za obradu i postavljanje parketa

Kad kažemo da radimo gotovo sve, mislimo na parket, laminat, decking, pluto, kožu, pvc, linoleum, tapison… Četkanje parketa, bajcanje, uljenje parketa transparentnim ili uljanima bojama, samo su neki od radova koje vam nudimo. Osobiti izazov predstavlja nam izrada i popravak mozaik parketa koje obrađujemo na tradicionalan način.

Naše znanje i iskustvo jamči primjenu najboljeg parketarskog materijala u vašim unutarnjim i vanjskim prostorima, od njegovog postavljanja i oblikovanja na željenoj podlozi, pa do održavanja u besprijekornom stanju. Tim parketara čine majstori koji su spremni učiti i usvajati svaku novu tehnologiju proizvodnje i postavljanja, s naglaskom na kreativno razvijanje i idejno nadograđivanje želja svakog klijenta, bez obzira na opseg posla. Na taj način u najboljem smislu u djelu potvrđuju našu maksimu – Niti jedan posao nije nam nemoguć ili premalen.

Sjedište nam je u Zagrebu i primarno smo bazirani na izvođenje parketarskih radova u Zagrebu i njegovoj okolici, ali smo spremni i na svaki novi izazov širom Hrvatske. Uz kvalitetnu ugradnju i izvedbu nudimo i dodatnu vrijednost našeg proizvoda i rada, osiguravajući klijentu garanciju na obavljene parketarske poslove u trajanju od 2 do 10 godina.

Radimo isključivo s visokokvalitetnim materijalima renomiranih proizvođača, a opremljeni smo vrhunskim profesionalnim parketarskim alatima i to je garancija vašeg zadovoljstva te nam omogućuju odgovorno izvođenje i najzahtjevnijih radova koje detaljno opisujemo na ovim stranicama. Uz ulaganje u strojeve i alate, kontinuirano pratimo i novitete na tržištu ostalih proizvoda bitnih u svakodnevnom parketarskom poslu. Prije svega tu mislimo na raznovrsna ljepila, ulja i lakove za parket čijom kvalitetnom primjenom i kod tradicionalnih i kod modernih materijala naš rad dobiva dimenziju više, unoseći u vaš dom notu elegancije i ekskluzivnosti.