USLUGE

OD OSNOVNE USLUGE PRIPREMA PODA

Nisu svi podovi u tako dobrom stanju da na njih možete postaviti podne obloge bez pripremnih radova. Na nekim podovima nedostaje izolacijski sloj pa je zato pod prehladan ili je pak neravan – primjerice kod starih podnih dasaka ili sirovog betona. Izbočine i pukotine u tom se slučaju brzo ocrtaju po PVC podlogama, gotovi drveni parket i pluteni podovi mogu puknuti na spojevima, a tapisoni se lakše kližu po podlozi i nastaju nabori. Stoga dobro pregledajte i pripremite podlogu da biste mogli dugo uživati jednom kada postavite svoje nove podne obloge.
Sveobuhvatna ( parketarska ) usluga počinje upravo sa pripremom podloge za ugradnju podne obloge.

NOVE TEHNOLOGIJE

Uz ulaganje u strojeve i alate, kontinuirano pratimo i novitete na tržištu ostalih proizvoda bitnih u svakodnevnom parketarskom poslu. Prije svega tu mislimo na raznovrsna ljepila, ulja i lakove za parket čijom kvalitetnom primjenom i kod tradicionalnih i kod modernih materijala naš rad dobiva dimenziju više,unoseći u vaš dom notu elegancije i ekskluziviteta.

MODERNE TEHNIKE

Ukupnom dojmu svakako pridonose i moderne tehnike . Četkanje parketa, bajcanje, uljenje parketa transparentnim ili uljanima bojama  U nastavku ćemo vam približiti one najvažnije tehnike

Pratite naše radove na Facebook stranici